Palvelut
Oulunsalon Ratsastuskoulu

Helppo ja ihana estehevonen

Myydään tasokas estehevonen, jolla on helppo hypätä! Le Cayenne R on hevonen, joka tekee aina parhaansa eikä hermostu ratsastajan virheistä, joten sopii erinomaisesti myös esimerkiksi juniorille tai aloittelevalle kilparatsastajalle.

Cayenne on noin 165cm korkea, 2007 syntynyt tamma (Le Cowando x Ravels x Akots). Se on ollut opetuskäytössä Oulunsalon Ratsastuskoululla noin 2,5 vuotta, mutta on nyt vaikuttanut kyllästyneen opetustyöhön (laiskistunut). Tamma siirtyi myyntiajatuksella yrittäjäperheen käyttöön syyskuussa kasvattamaan hyppylihaksia. Kotona hypätty nyt 110-tasoa ja yksittäisiä hyppyjä 130cm asti. Hyppää helposti ja vaivattomasti välittämättä ratsastajan mokista.

Cayenne on hypännyt nyt lokakuussa kahdet kisat matalalla tasolla (100cm asti), joista viimeisimmät 2-tasoa. Molemmissa kisoissa tehnyt kaksi puhdasta rataa.

Cayenne on kilpaillut Suomessa juniorin kanssa hyvin tuloksin kansallisella tasolla ja mm. voitti kansallisen 120-luokan Ypäjällä vähän ennen nykyiseen kotiin muuttoa. Treenannut isompaa, hypännyt myös pitkää vettä. Cayennella on myös hyvät liikkeet ja ratsastettavuus koulupuolelle, ja se on kilpaillut opetuskäytössä ollessaan harjoitustasolla HeA-luokkia.

Cayenne on mukava kaikessa käsittelyssä. Se on aina ystävällinen ja hyväntuulinen hoidettaessa, nauttii rapsutuksista ja hyysäämisestä 🙂 Kaikissa hoitotoimenpiteissä normaali. Tulee hyvin toimeen myös muiden hevosten kanssa, tällä hetkellä isossa laumatarhassa.

Tammalle on tehty kliininen terveystarkastus 29.8. eikä sen terveydessä ole huomauttamista. Hevonen asuu Oulussa. Hinta 10 000€.

Cayennesta voi kysyä lisää Lauralta Facebookissa, sähköpostitse laura@lauramattila.fi tai puhelimitse p. 050-3061833. Lisää videoita ja kuvia saatavilla pyydettäessä.

Joitain kuvia ja klippejä myös Instagramissa tilillä llauramattila

Youtube: 2-tason rata Äimärautiolla 15.10.2017, esteet 100 cm

Cayennen oma sivu

Myynti-ilmoitus facebookissa

Cayenne Cayenne