Palvelut
Oulunsalon Ratsastuskoulu

Tilojen suunnittelussa on alusta asti huomioitu hevosten ja ihmisten viihtyminen ja turvallisuus. Hevosille on automaatti-ilmastointi, sopiva valaistus ja sopivan kokoiset karsinat. Hevosten juoma-automaatit on kytketty kiertovesisysteemiin joka pitää veden talvellakin noin 12 asteisena.

Tallissa on automaattinen palo- ja murtohälytysjärjestelmä joka hälyttää myös muista hevosille tärkeistä asioista kuten liian alhaisesta hevoshallin lämpötilasta ja sähkökatkoksesta. Piha-alueilla ja tallissa on tallentava videovalvonta.

Tilat täyttävät kaikki kansalliset ja EU määräykset.

Sähkökatkoksen sattuessa syttyvät turva- ja poistumisvalot sekä tallissa että maneesissa. Käytävän molemmista päistä ja toimiston teknisestä tilasta löytyvät tallin kolme vaahtosammutinta ja taukotilasta sammutuspeite. Lisäksi maneesissa on oma vaahtosammutin.

Tallikäytävä

Talliin tullessa asiakkaiden pitäisi ihan ensimmäiseksi mennä toimistoon ilmoittautumaan ja korttia vilauttamaan. Täältä löytyvät myös ensiapuvälineet ja hevosten linimentit

Toimisto

Jos tunnin alkuun on vielä aikaa (tai tunnin jälkeen ei kiirettä kotiin) niin voi vaikka keitellä kahvit. Kahvin- ja vedenkeitin, suodattimet, kahvit, teet ja muut tarvikkeet löytyvät taukotilasta ja ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Taukotilassa on myös lukolliset lokerot tavaroille tunnin ajaksi, lehtiä lueskeltavaksi ja jääkaappi ja mikro omille eväille. Ja tietysti vessa.

TaukotilaVessa

Jos haluaa itse varustaa ratsun tunnille niin kannattaakin tulla hyvissä ajoin jotta saa puuhastella rauhassa. Heppakin tykkää kun ei hosuta. Satulat, suitset ja hoitovälineet löytyvät varustehuoneesta. Siellä ovat myös tallin lainattavat kypärät ja raipat.

VarustehuoneVarustehuone