Kuvia

Kaikkien Oulunsalon Ratsastuskoulun nettisivuilla esiintyvien kuvien tekijänoikeudet kuuluvat Oulunsalon Ratsastuskoululle tai erikseen mainitulle kuvaajalle. Ratsastuskoululla on julkaisuoikeus kaikkiin kuviin. Kuvien kopiointi kovalevylle, levykkeelle, paperille, kalvolle, internetsivuille tai muulle materiaalille on kiellettyä ilman erillistä lupaa tekijänoikeuden haltijoilta.


2010

Ousan pikkujouluissa 18.12.2010 mentiin katrillia ja estekisaluokka keppareilla (arvostelumenetelmä A.0.0). Lisäksi palkittiin ansioituneita talkoolaisia ja seuraa aluetason kisoissa edustaneita junnuja. Ja tietysti Joulupukki kävi julistamassa tallille Joulurauhan.

Pikkujoulut

PikkujoulutPikkujoulutPikkujoulutPikkujoulutPikkujoulutPikkujoulutPikkujoulut


Kahdeksan isää saivat Isänpäivälahjaksi lahjakortin ratsastustunnille joka pidettiin 20.11. erilisenä Isien Tuntina

Isien Tunti 2Isien Tunti 3Isien Tunti 6Isien Tunti 7

Isien Tunti 10Isien Tunti 4Isien Tunti 5Isien Tunti 9Isien Tunti 11


Wotan tuli meille Dallan jälkeen 25.11.2009. Kuvaus: "Hellyttävän suloinen pikku hurmuri, joka näyttää suorastaan satuhevoselta. Ratsastettaessa vireä, herkkä mutta kuitenkin hyvin kuuliainen." Valitettavasti Wotan stressasi koko ajan lisääntyvässä määrin ratsastuskoulun hulinasta ja vaihtuvista asiakkaista joten myyntipäätös oli sille ainoa oikea vaihtoehto. Wotan lähti itselleen jo entuudestaan tutun ihmisen mukaan 26.10.2010.

Wotanin tilalle tuli Alaska 9.11. Valitettavasti emme saaneet Alaskastakaan pysyvää asukkia talliimme. Alaska hämmentyi sille uusista asioista erikoisen vahvasti: maneesista, hevoslaumasta, vaihtuvista ratsastajista, isosta tallista. Hämmennyksen käsittely oli hieman muulimainen, Alaska junttasi paikoilleen milloin mihinkin. Matkalla maneesiin, sisälle otossa, ratsastuksessa, eikä liikkunut millään. Alaska palasi myyjälle 2.12. ja seuraajaksi tuli Wilminkety.

Wotan

Wotan 6 Wotan 4 Wotan 10

Wotan Wotan 7 Wotan 5 Wotan 8 Wotan 9 Wotan 3


Alaska

Alaska 7 Alaska 6 Alaska 2 Alaska 4 Alaska 5 Alaska 3 Alaska


Summer (Sumppi) oli alkuperäisen lauman jäsen. Kuvaus: "Tallin luottoratsu. Tasaiset ja miellyttävät liikkeet istua. Herkkä mutta rauhallinen ja nöyrä tamma kaiken tasoisille ratsastajille. Hyppää tasaisen varmasti ja koulupuolella tekee juuri sen mitä pyydetään". Summer loukkasi jalkansa ulkoillessaan 21.10.2010. Vuohisnivel murtui useasta kohdasta ja Summer jouduttiin lopettamaan. Jalka oli sama jonka lihakset olivat kärsineet eniten Summerin aikaisemmin saamasta lannehalvauksesta, josta se näytti olevan toipumassa.

Heppa2 Summer 14 Summer 16 Summer 17 Summer 13 Summer 18 Summer 12 Summer 15


Ville Keikalla

Ville keikalla


Laitumelle 18.7.

LaitumelleLaitumelleLaitumelle


Paluu kotiin 1.8.

Laitumelta 1Laitumelta 2Laitumelta 3


Oulunsalon Ratsastuskoulu kiittää Ousaa sujuvasta ja antoisasta yhteistyöstä. 12.6. Estekisojen yhteydessä annettiin tallin puolesta ruusut Ousan puheenjohtajalle, kisatoimikunnan johtajalle ja tallitoimikunnan johtajalle.

Kukkia Seuralle


Disney tuli 17.6.2009 ja toimi ensisijaisesti yrittäjäperheen ratsuna ja erityisesti Lauran kisaponina. Disney muutti pois tallilta 18.5.2010 ja tilalle tuli Sheila

Disney 4 Disney 05

Disney Disney 3 Disney 8 Disney 6 Disney Disney 7


Sarianna Kymäläinen ja Fidello Koivikon Ratsutilan koulukisoissa 13.5.2010.

Sarianna ja Fidello Kisatiimi


Hevosjalkapallon kevätturnauksen Finaali pelattiin 17.4. klo 17:00 Oulunsalon Ratsastuskoululla. Otsot Oulunsalon Ratsastuskoululta Vs. FC Pahajärven Pahikset Marttilan Tallilta. Ottelu päättyi lopulta selvin numeroin 25 - 2.

Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale Grande Finale


O'Neill oli alkuperäisen lauman jäsen. Kuvaus: "Osaava sekä koulu- että estepuolen ratsu. Tasaisen varma ratsastaa. Ravi korkea, laukka kuin keinuhevosella. Hoidettaessa lutuinen, ennakkoluuloton ja hellyydenkipeä." O'Neill löytyi kuolleena tarhasta sunnuntaina 7.3.2010. Päässä oli nähtävissä kovan kolhun aiheuttama jälki joka viittasi törmäykseen vieressä olleen puun kanssa. Seuraajaksi O'Neilille saatiin Asma. (Kuvan kypärätön ratsastaja on O'Neillin esittelijä Hollannissa.)

Henna ja O'Neill O'Neill 4 O'Neill 05 O'Neill


Hevosjalkapalloa 30.1.2010: ottelu 1: Maajoukkue - Hattarapäät 6 - 5, ottelu 2: Junnut - Mummut 5 - 4

Ottelu 1Ottelu 1Ottelu 1Ottelu 1Ottelu 1Ottelu 2Ottelu 2Ottelu 2Ottelu 2Ottelu 2


Kahvihuoneen taideteos

Kaisan Taulu


Estekisat Koivikon Ratsutilalla 17.1.2010


Pelottava pallo ilmestyi tarhaan 13.1.2010