Kuvia
Oulunsalon Ratsastuskoulu

Kaikkien Oulunsalon Ratsastuskoulun nettisivuilla esiintyvien kuvien tekijänoikeudet kuuluvat Oulunsalon Ratsastuskoululle tai erikseen mainitulle kuvaajalle. Ratsastuskoululla on julkaisuoikeus kaikkiin kuviin. Kuvien kopiointi kovalevylle, levykkeelle, paperille, kalvolle, internetsivuille tai muulle materiaalille on kiellettyä ilman erillistä lupaa tekijänoikeuden haltijoilta.


2019

Akiton uudet kuviot (14.3.)

Akito Akito


Afrika tuli meille 26.5.2013 ja lähti 14.3.2019. Afrika on yksinkertaisilla avuilla toimiva ja miellyttävä ratsastaa. Kokoonsa nähden helpot liikkeet istua, mukava svungi. Luonteeltaan lempeä, utelias ja kiinnostunut ympäristöstään. Kun Afrika kääntyi 16 vuotiaaksi, halusimme tarjota sille mahdollisuuden siirtyä vielä hyvässä kunnossa ollessaan ja terveenä kevyempiin eläkehommiin. Isossa hepassa kun ikä ja kilometrit alkavat näkyä aikaisemmin kuin pienissä. Sattumoisin Afrika vieläpä pääsi samaan talliin kuin yksi alkuperäisistämme, meiltä maaliskuussa 2016 lähtenyt Anna.

Afrika Afrika Afrika


Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika Afrika 3 Afrika

Ultraboyn toipilasaikaa tammi-maaliskuussa

Ultraboy Ultraboy Ultraboy Ultraboy Ultraboy UB menee maneesiin Ultraboy UB sairastarhassa UB kävelyllä


Samalla kyydillä Riivan kanssa tuli 18.11.2018 Aapon tilalle Kaapo (Khartales), jota yritimme totuttaa meille kuukauden ajan ennen kuin puhalsimme pelin poikki. Kaapo muutti käytöshäiriöidensa vuoksi 14.1. ylläpitoon läheiselle rauhalliselle yksityistallille, jossa odottelee asioiden selviämistä.

Kaapo Kaapo Kaapo