Palvelut
Oulunsalon Ratsastuskoulu

Varaukset, peruutukset ja muutokset

Tuntivaraukset ja peruutukset tallin numeroon p. 050 5441 778. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia edeltävänä päivänä klo 15:00. Peruuttamattomista tai liian my√∂h√§√§n perutuista tunneista peritään maksu. Sairastapaukset käsitellään erikseen.

Vakiotunnit on tarkoitettu säännöllisesti ratsastaville. Vakiotunneiltakin voi olla pois yksitt√§isi√§ kertoja, kunhan muistaa ilmoittaa asiasta ajoissa. Mikäli kuitenkin ratsastuksesi on epäsäännöllistä, suosittelemme peruutuspaikoilla käyntiä. Peruutuspaikkoja tarjotaan niistä kiinnostuneille viesteill√§ (ensisijaisesti WhatsApp, mutta my√∂s tekstiviestit). Ilmoita tallille yhteystietosi mikäli haluat peruutuspaikkaviestejä tai pirauta meille vapaista tuntipaikoista!

Ratsastustunnit pidetään maneesissa tai ulkokentäll√§. Ratsastuskoululla on oikeus vaihtaa (my√∂s erikseen ilmoitettua) opettajaa siitä erikseen ilmoittamatta (esim. sairaustapaukset). Ratsastuskoulu ei my√∂sk√§√§n sitoudu noudattamaan lukuj√§rjestykseen ilmoitettujen estekertojen tai muiden sis√§lt√∂jen m√§√§ri√§ tai ajankohtia vaan ne voivat muuttua olosuhteiden mukaan.


Vakiotuntikalenteri

Avaa tuntikalenteri PDF-tiedostona klikkaamalla kuvaa.

Tuntikalenteri
* Estekertojen osuus tunneista suuntaa antava.

Karkea tasoluokitus alla. Tarkemmat tasokuvaukset löydät täältä.

  • Alkeis I: Aloittelevat ratsastajat.
  • Alkeis II: Aletaan harjoittelemaan laukkaa ja mahdollisesti my√∂s puomiteht√§vi√§.
  • Jatko I: Ratsastajat pystyv√§t ratsastamaan kaikkia askellajeja.
  • Jatko II: Ratsastajat pystyv√§t ratsastamaan kaikkia askellajeja ja laukannostot alkavat sujua melko t√§sm√§llisesti halutussa pisteess√§.
  • Taso C I: Ratsastajat pystyisiv√§t halutessaan suorittamaan C-tason kouluratsastusohjelman.
  • Taso C II: Ratsastajat hallitsevat C-tason asiat hyvin.
  • Taso B I: Ratsastajat pystyv√§t ratsastamaan hevosta per√§√§nannossa jo ainakin p√§tkitt√§in.
  • Taso B II: Ratsastajat hallitsevat B tason asiat jo hyvin ja ratsastavat hevosta per√§√§nannossa.
  • Taso A: Ratsastaja pystyy jo kokoamaan hevosta.

Aamu-/aamupäivämaastot arkisin (vakioasiakkaille ja säännöllisesti peruutuspaikalla käyville!)

Arkipäivisin on mahdollista järjestää aamu-/aamupäivämaastoja. Ratsastajien tulee olla tasoltaan vähintään noin C II riittävän hyvällä kehonhallinnalla varustettuna. Lisäksi edellytyksenä on, että ratsastaja pystyy tarpeen tullen itsenäisesti laskeutumaan ratsailta ja nousemaan takaisin satulaan maastossa.

Maastoja vetävät Laura ja Nanji. Hinta 42e ja kesto noin 60-75 minuuttia (tai räätälöidysti). Ajankohta ja tasolta yhteensopiva porukka järjestellään maastokohtaisesti. Mikäli siis olet kiinnostunut maastoista, ota yhteyttä sähköpostitse laura.mattila@oulunsalonratsastuskoulu.fi.

Huom! Turvallisuussyistä maastoihin otetaan vain vakioasiakkaitamme tai meillä säännöllisesti peruutuspaikoilla käyviä!